Heartlake City Park Kafede arkadaşlarınla buluş. Masada otur ve Mia'nın gelmesini bekle. İşte Mia kaykayıyla geliyor, sincap Hazel da kaykaya binmiş. Stephanie, kafenin spesyali olan kalp şeklindeki waffle siparişini almaya geliyor. Stephanie’nin yemeği hazırlamasına yardım et. Meyve suyunu hazırla. Hamuru karıştır ve waffle makinesinde pişir. Parkta mükemmel bir mola yeri.
Siparişleriniz Ankara'dan Yurtiçi Kargo ile gönderilir.
Pazartesi - Cuma günleri 12.00'a kadar gelen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir.
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde yasal mevzuata uygun olarak çerezler (cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız